17 Nisan 2010 Cumartesi

manisaspor galatasaray maçı özeti izle

GALATASARAY 2 - 1 MANİSASPOR



2. DK: Galatasaray atağında Ardanın sol kanattan ortasında savunma kafayla topu karşıladı.

3. DK: Galatasaray atağında Barosun pasıyla ceza yayının önünde topla buluşan Mehmet Topalın sert şutunda top savunmadan döndü.

4. DK: Galatasaray maça baskılı başladı. Dos Santos rakibinden sıyrıldıktan sonra kale sahası önüne ortasını yaptı ama kaleci İlker topun sahibi oldu.

5. DK: Manisaspor atağında sağ çaprazdan kaleciyle karşıya kalan Güvenin yerden vuruşunda kaleci Aykut topun sahibi oldu.

8. DK: Ani gelişen tehlikeli Galatasaray atağında Sabri pas hatası yapınca tehlike büyümeden savunma topu kontrol etti.

11. DK: Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Caner gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

13. DK: Galatasaray atağında Canerin yaklaşık 35 metreden sert şutunda top üstten auta gitti.

15. DK: Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Baros ceza sahası içinde topla buluştu ama hakem Abdullah Yılmaz öncesinde Barosun topu elle aldığına karar verdi.

18. DK: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Ardanın penaltı noktası önüne ortasında savunmada Mehmet topu karşıladı.

kullan 21. DK: Manisasporda Hüseyin yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

kullan 22. DK: Galatasaray deplasmanda öne geçti. Sol çaprazdan paslaşılarak kullanılan serbest vuruşta, Elano yerden kale içine ortasını yaptı, Keita kale sahası önünden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1


23. DK: Galasaray atağında Keitanın sağ kanattan orta-şut karışımı vuruşunda top üstten auta gitti.

27. DK: Galatasaray atağında Elano savunmanın arkasınan uzun bir pas attı ama Milan Baros için çok hızlı bir top. Kaleci İlker topun sahibi oldu.

29. DK: Galatyasaray bu dakikalarda skorun verdiği rahatlıkla top çeviriyor.

32. DK: Sol köşeden kullanılan kornerde, Arda Turan'ın yakın direğe ortasında Şener kafayla topu karşıladı.

33. DK: Manisaspor atağında Isaac'ın ceza sahası dışından sert şutunda savunmaya çarpan topu Caner uzaklaştırdı.

35. DK: Galatasaray gole çok yaklaştı. Dos Santos soldan harika çalımlarla ilerledi,ceza sahası dışından mükemmel bir şut çıkardı ama top az farkla üstten auta gitti.

37. DK: Galatasaray çok etkili. Arda'nın harika pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Baros'un yerden şutunda top az farkla yandan auta gitti.

40. DK: Galatasaray yüklendikçe yükleniyor. Organize gelişen atakta Sabri sağ kanattan kale sahası önüne ortasını yaptı ama 3 G.Saraylı futbolcu topa dokunamadı.

kullan 41. DK: Ceza sahası içinde yerde kalan Milan Baros hakeme itirazlarda bulununca maçın hakemi sarı kart gösterdi.

42. DK: Manisapsor atağında Şener'in sağ kanattan ortasında Hakan Balta kafayla topu karşıladı.

43. DK: Sol köşeden kullanılan kornerde, Nizamettin kale sahası önüne ortasını yaptı, maçın hakemi Mansailı oyuncuların faul yaptığını işaret etti.

Galatasaray soyunda odasına 1-0 önede gidiyor.

47. DK: Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Arda, sağ kanattan harika çalımlarla çizgiye indi, kale önüne ortasını yaptı ama Santos ve Baros topa dokunamadı.

50. DK: Galatasaray atağında harika paslaşmalar sonrasında topla buluşan Keita'nın ortasında savunma topu kornere gönderdi.

54. DK: Milan Baros inanılmaz bir gol kaçırdı. Baros

56. DK: Galatasaray atağında Sabri'nin kale sahası önünden çok sert şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

59. DK: Manisaspor etkili geldi.Isaac savunmanın arkasına doğru atılan topla buluştu ceza sahası içine girdi ve kaleci Aykut son anda müdahele ederek topu taca çeldi.

kullan 60. DK: Manisaspor'da Mehmet Güven oyundan alındı, yerine Ergin Keleş girdi.

kullan 65. DK: Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen atakta sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Arda Turan'ın kalecinin üzerinden aşırdığı topu Milan Baros zorlanmadan yakın mesafeden filelere bıraktı. 0-1


kullan 68. DK: Galatasaray'da Arda Turan oyundan alındı, yerine Mustafa Sarp girdi.

69. DK: Manisaspor atağında Mehmet Nas savunmanın arkasına uzun bir pas attı, Isaac kaleciyle karşı karşıya ama maçın hakmei pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti

kullan 74. DK: Galatasaray için şanssız dakika. Sol kanattan Momha'nın kale sahası önüne ortasında, Mehmet Topal'ın ters kafa vuruşunda top ağlara gitti. 1-2


77. DK: Sol köşeden kullanılan kornerde, Nizamettin kale sahası içine ortasını yaptı, oluşan karambol sonrası savunma topu uzaklaştırdı.

81. DK: Galatasaray'da Sabri oyundan alındı, yerine Emre Güngör girdi.

kullan 81. DK: Manisaspor etkili geldi. Simpson'un pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Isaac'ın sert şutunda top üstten auta gitti.

kullan 82. DK: Galatasaray'da Dos Santos yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

85. DK: Galatasaray yine inanılmaz bir gol kaçırdı. Dos Santos'un muhteşem pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Elano'nun sert şutunda top üst direkten döndü.

kullan 87. DK: Manisaspor'da Mehmet Nas oyundan alındı, yerine Gabriel girdi.

88. DK: Galatasaray çok etkili. Milan Baros, ceza sahası dışından etkili bir vuruş yaptı, kaleci İlker son anda topu çelmeyi başardı.

90. DK: Ani gelişen Galatasaray atağı Keita'nın sağ kanattan arka direğe ortasında top doğrudan taca gitti.

90+2. DK: Galatasaray atağında Do Santos çalımlarla ceza sahasına sokulmak istedi ama 3 Manisasporlu oyuncunuın arasından çıkamadı.

90+2. DK: Galatasaray atağında Do Santos çalımlarla ceza sahasına sokulmak istedi ama 3 Manisasporlu oyuncunuın arasından çıkamadı.

Galatasaray deplasmanda 2-1 kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder