19 Nisan 2010 Pazartesi

Hepsi Sohbet , Grup Hepsi Chat , Grup Hepsi Sohbet

Panolarımız da hepsi grubu ve bir çok kategoriye ait başlıklar bulup okuyabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Grup Hepsi
Galeri bölümünde hepsi grubu resimleri - grup hepsi fotoğraf - resimlerini bulabilir, bu resimleri bilgisayarınıza indirebilir, oylayabilir, yorum yazabilir, arkadaşlarınıza e-kart(elektronik posta kartı) olarak gönderebilirsiniz. Sizlerde elinizde bulunan resimleri yükleyebilirsiniz. Not: Bu resimler otomatik olarak sitemiz tarafından üzerlerine logo eklenerek ve altına ekleyen kişinin rümuzu yazılarak bir nevi koruma altına alınmaktadır.
Sitemizin her bölümünde üyelik gerektirmeden gezebilirsiniz. Fakat mesaj yazma ve resim yükleme güvenlik nedeniyle üyeliğe tabidir. Lütfen duyurular bölümündeki duyuruların tamamını okuyunuz.
Sanatçılarımızı seviyorsak lütfen yasal cd ve kasetlerini edinelim.Bu sitede mp3 paylaşımı ve istemi yasaktır.
Fakat Tv programlarını kayıt etti iseniz bunları veya konser videolarınızı panolarımızda paylaşabilirsiniz.
Ayrıca buradan; Grup Hepsi videoları klipleri izleyebilirsiniz.
Hepsi grubu Sohbet odası en alttadır açılmıştır.

Beşinci Boyut 140.Bölüm İzle , 19 Nisan 2010

Final bölümünün konusu şöyle; Seval yıllar önce kocasını bir trafik kazasında kaybetmiştir. Bu kazadan sonra hayatı kötüye gitmiştir. Ancak bir gün kendi çocuğu, yıllar önce eşinin ölmesine neden olan Ali’nin çocuğu ile arkadaşlık kurunca olanlar olur. Seval artık Ali’den intikam almak istemektedir. Ve bunun için tek yol Ali’nin canından çok sevdiği çocuğuna zarar vermektir. Seval, bu yoldan dönebilecek midir? Merhamet onun için nasıl tecelli edecektir.

Kırık Kalpler 23.Bölüm İzle , 23 Nisan 2010

Kore savaşında şehit düşen dedesinden gelen bir mektup Azmi'nin hayatında yeni bir sayfa açmasına sebep olur. Dininin gerekliliklerini uygulamaya ve ibadet etmeyi öğrenmek isteyen Azmi eşinden tepki alır. Hayatı kötü bir dönemeçten geçen Azmi, gerçek duanın sırrına ulaşabilecek midir?

Ceylan Show İzle , 19 Nisan 2010

Nisan 19, 2010
Ceylan Show
Pazartesi 19:20
Müzik Eğlence


CEYLAN SHOW
TÜRKÜLERİN SULTANI CEYLAN  EN BEĞENİLEN TÜRKÜLERİNİ FLASH TV İZLEYENLERİ İÇİN SESLENDİRECEK... 
CEYLAN SHOW, KONUKLARIYLA HEM EĞLENDİRECEK, HEM GÜLDÜRECEK HEM DE HÜZÜNLENDİRECEK.

Flash Tv Hakan Aygün ile Ana Haber İzle , 19 Nisan 2010

Flash Haber
Haftaiçi 18:30
Hakan Aygün ile Ana Haber


Türkiye`nin en dinamik, en özgün, en özgür haberi Flash Haber...

Hakan Aygün'ün koordinatörlüğünde profesyonel ve işinin uzmanı editör ve muhabirlerce hazırlanan Flash Haber'de, olaylarda ve günlük gelişmelerdeki en lginç detayları izleyip, farkı hissedeceksiniz.

Hakan Aygün ile Flash Haber`de güler yüzlü eleştiri ve yorumlarla haberdeki farkı görceksiniz.

Yalçın Çakır Pozitif Reality İzle , 19 Nisan 2010

Pozitif Reality
Haftaiçi 15:00
Pozitif Reality

Enine Boyuna İzle , 19 Nisan 2010

Taha Özhan’ın sunduğu Enine Boyuna programında bu hafta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika ziyareti konuşulacak… Türkiye-Amerika ilişkilerinde son durum… İran’ın nükleer projesinde Türkiye’nin rolü ne olacak?
Enine Boyuna, 19 Nisan Pazartesi TRT 1’de…

Ligde Bugün İzle , 19 Nisan 2010

Programda Turkcell Süper Ligi’nde yer alan takımların o hafta yaptığı maçların özet görüntüleri ile yapılan yorumlar yer almaktadır.
Ligde Bugün, TRT 1’de…

On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010

On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010
On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010
On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010
On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010
On Numara Çekilişi , 19 Nisan 2010

Bir Zahmet iZLE , 19 Nisan 2010

MUHTEŞEM KOMİK ŞAKACI BİR PROGRAM ÇOK İZLENİYUOR YHA :d BU PROGRAM TRT 1 İN SUNDUĞU ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM İZLEYENLER MUHTEMELEN ÇOKTURVİDEOLARI ÇIKTIĞI ZAMAN PAYLAŞACAĞIM


Bir Zahmet iZLE , 19 Nisan 2010
Bir Zahmet iZLE , 19 Nisan 2010
Bir Zahmet iZLE , 19 Nisan 2010
Bir Zahmet iZLE , 19 Nisan 2010

Benimle Eğlenir Misin İzle , 19 Nisan 2010

Ece Erken'in Muhteşem Programı Benimle Eğlenirmisin Fox Tv Ekranlarında Bugünün Yorumunu Yazmak İstiyorsan Yaz xD

Benimle Eğlenir Misin İzle , 19 Nisan 2010
Benimle Eğlenir Misin İzle , 19 Nisan 2010
Benimle Eğlenir Misin İzle , 19 Nisan 2010
Benimle Eğlenir Misin İzle , 19 Nisan 2010

Gerçek Futbol İzle , 19-20 Nisan 2010

Sunucu: Gökhan Dinç
Yorumcular: Gürcan Bilgiç, Cem Papila

Haftanın maçlarından özetler, goller, tarafsız yorumlar, özel istatikler ve röportajlar FOX Futbol'da!

Burn Notice İzle , 19 Nisan 2010

Oyuncular: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Michael Westen

Miami’de sıkışıp kalan Michael, patronundan milyon dolarlar çalmakla suçlanmaktadır..

Su Gibi İzle ,19 Nisan 2010

Su Gibi İzle bu akşam çok güzel geçecek yeni talipler sizde katılmak istiyorsanız fox tv resmi web sitesine gidin.

Su Gibi İzle ,19 Nisan 2010
Su Gibi İzle ,19 Nisan 2010
Su Gibi İzle ,19 Nisan 2010
Su Gibi İzle ,19 Nisan 2010

Chat roulette benzeri siteler chat roulette tarzı siteler

chat roulette rastgele tanımadığın kişi ile sesli ve görüntlü konuşmak tabiri bu isme anlam katmaktadır.Günümüzde sohbet chat daha çok metin tabanlıydı.Fakat web teknolojilerinin gelişimi ile artık sohbet anlayışımız değişime uğradı.Artık sadece yazışmak yetmiyor.İnternet kullanıcıları karşısındaki yazıştığı kişilerin nasıl biri oldugunu onu yazarak tanımak yerine görerek kendsi hakkında daha net fikir sahbi olmayı istiyor.Ülkemizde sohbet genellikle msn ortamında geçiyor.Görüntülü ve sesli chat ortamını msn gibi bilgisayar yazılımları ile oluşturabiliyoruz.tabi herkes sadece tanıdığı kişilerle sesli ve görütülü biçimde yapmakta.Chat roulette bu platformlardan biri ve chat roulette dünyadaki farklı insanların birbirleri ile buluşmasını sağlıyor.bu konumuzada chat roulet benzeri chat roulette tarzı siteleri inceleyeceğiz.

Bilindiği üzere Chat roulet Görüntülü konuşmamızı sağlıyordu tanımadığımız kişilerle görüntülü konuşabiliryorduk.chatroulette

chat roulette benzeri siteler aşağıdadır.

chat roulette, chatrulet, 
chatroulet, chat rulet benzer siteler, chat roulet tarzı siteler, chat 
rulet chat, chat rulet siteleri1)Chat roulette benzeri ilk sitez iWebcam: Sloganı Anlık sosyal ağ iwebcam sitesi sizlere büyük bir paylaım ağı sunmaktadır.Sitenin dili ingilizcedir ve sayfada ücretsiz olarak sesli ve görüntülü sohbet yapabilirsiniz.Siteye Buradan gidebilirsizniz.iWebcam.comLinke tıkladığınızda Live chat bölümünü seçiniz.Karşınıza çıkan oda listesinden birine tıklayınız.Sizlere önemli bir ip ucu odada bulunan bayan ve erkek kullanıcıların sayısı female ve male bölümü altında yazmaktadır.Odalara Tıkladığınızda sizlere nickname yaş cinsiyet gibi bölümleri doldurmanızı isteyecektir. I agree with the terms kutucugunu işaretleyip guess login butonuna tıklayarak odaya girebilirsiniz.

Yorumum : iwebcam chatroulette benzeri olarak gerçekten kullanılabilir bir yapıya sahip tasarımı ve kullanımı çok pratik ve kolay


Hosted by imgur.com
2)iVideoChat diğer chatrulet benzeri tarzı sayfada ivideochat:Geniş kullanıcı kitlesine sahp bu site iwebcam ile benzeri bir dğer chatroulete alternatifi olmaktadır.Siteye ulaştığınızda karşınıza sizlere hiçbir ek ücret talep etmeksizin lafını çağrıştıran 3 madde sunmuşlar.

No downloads - Dosya yükleme gerekmiyor
No sign up is required - üyelik şartı yok
Free to try - denemek bedava :)

ivideochat'e ulaşmak için buraı tıklayınız.Kullanımı hakkında birkaç detay verelim.Siteye ulaştığımızda karşımıza yukarıdaki 3 maddenin altındaki butona "Start video chat" tıklayınız.Butona tıkladığınızda Enter video chat bölümü önünüze gelecektir.karşınıza nickname gibi alanları doldurmanızı isteyecek alanları doldurarak chat odasındaki kendinize uygun lobylerde sesli ve görüntülü sohbet edebilirsiniz


3)VideoKent aranizdan bu sitenin ne alakası var konu ile dyeniniz olabilir.Sitede Sesli ve görüntülü chat sohbet bölüü aktif ve iyi bir türk chat roulette alternatifi olduğu için eklemek istedik.Kameranızı aktif edebilmek için üyelik şartı koymuşlar sizlerde üye olarak sesli ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
Video kent Sesli ve görüntülü sohbet için tıklayınız


Webcam Now
4)Bir diğer chatroulette benzeri site ise Webcamnow:Aktif kullanıcı listesi ile iyi br ortam sunmakta.An itibari ile 2000 kullanıcısı anlık sesli ve görüntülü chat yapmaktadır.Webcamnow sesli ve görüntülü konuşmaya başlamak için tıklayınız

Chat Roulette, Chat Roulette ayarları, Chat Roulette gir, Chat Roulette kız resimleri, Chat Roulette nedir, Chat Roulette resimleri, Chat Roulette resmi, güzel Chat Roulette resimleri, ilginç Chat Roulette resimleri, komik Chat Roulette resimleri

Trabzonspor Kasımpaşa Maçı İzle

http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ob_ts_kpasa01.jpg

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen bordo mavili ekip, ligde de ilk 5'ten kopmamamk için 30. haftanın kapanışında Kasımpaşa'yı konuk ediyor.
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası finalindeki rakibi olan Trabzonspor, Süper Lig'de 30. haftanın kapanışını yapıyor. Trabzonspor cephesindeki eksikler, kadro kurma konusunda teknik direktör Şenol Güneş’i zorlarken, Serkan Balcı, Burak Yılmaz ve Giray Kaçar’ın cezaları yedek bekleyen futbolculara yeni bir şans yarattı.

Öte yandan Kasımpaşa maçı, bu sezon Trabzonspor'un evinde oynayacağı son maç olabilir. Bordo-Mavili ekip için Kasımpaşa maçı bu sezon evinde oynayacağı son 90 dakika olabilir. Çünkü Trabzonspor, Avni Aker’in bakımı için federasyona yaptığı başvuruya olumlu sonuç alırsa bundan sonra Trabzon’da yapacağı Denizli maçı İstanbul’da oynanacak. O nedenle 12. adam için Kasımpaşa karşılaşmasının değeri de bir kat daha artıyor. Federasyonun resmi açıklamasını ise hafta içinde yapacağı bildirildi.

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Nihat Mızrak, Nihat Samuk
 
TRABZONSPOR: Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Engin, Selçuk, Colman, Gabric, Alanzinho, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
KASIMPAŞA: Murat, Keller, Merthan, Barış Ergün, Koray, Murat Erdoğan, Yekta, Sancak, Cenk, Şahin 
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

Liverpool - West Ham United Maçı Canlı İzle

Liverpool - West Ham United Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 22:00
Maç Tahmini Olarak 1 (Liverpool  ) olacağını düşünüyoruz

Bucaspor Mersin İdman Yurdu Maçı Canlı İzle



Maç Kodu: 2275

YENİ BUCA STADI

BARIŞ ŞİMŞEK(Hakem)
MUHAMMET YUMAK(1. Yardımcı Hakem)
SAMET ÇAVUŞ(2. Yardımcı Hakem)
YALÇIN KÖROĞLU(Dördüncü Hakem)

NEDİM GÖKLÜ(Gözlemci)
CENK ALTUN(Temsilci)
HAKKI KÖKLÜKAYA(Temsilci)

Sporting Lisbon - Vitoria Setubal Maçı Canlı İzle

Sporting Lisbon - Vitoria Setubal Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 22:15
Maç Tahmini Olarak 1 (Sporting Lisbon ) olacağını düşünüyoruz

Mallorca - Osasuna Maçı Canlı İzle

Mallorca - Osasuna Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 22:00
Maç Tahmini Olarak 2 (Osasuna ) olacağını düşünüyoruz

Plymouth Argyle - Newcastle United Maçı Canlı İzle

Plymouth Argyle - Newcastle United Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 21:45
Maç Tahmini Olarak 2 (Newcastle United) olacağını düşünüyoruz

Arminia Bielefeld - 1. FC Kaiserslautern Maçı Canlı İzle

Arminia Bielefeld - 1. FC Kaiserslautern Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 21:45
Maç Tahmini Olarak 0 (Berabere ) olacağını düşünüyoruz

AaB Aalborg - Esbjerg Maçı Canlı İzle

AaB Aalborg - Esbjerg Maçı Canlı İzle

Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 20:00
Maç Tahmini Olarak 1 (AaB Aalborg  ) olacağını düşünüyoruz

Trabzonspor – Kasimpasa Maçı Canlı İzle

Trabzonspor – Kasimpasa Maçı Canlı İzle
Maçı Saatinde Sitemizde Online İzleyebilirsiniz..
Maç Saati : 20:00
Maç Tahmini Olarak 1 (Trabzonspor ) olacağını düşünüyoruz