17 Nisan 2010 Cumartesi

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı İzle

FENERBAHÇEDEKİ SON GELİŞMELER
Sarı-lacivertli takımın savunması, şampiyonluğun dönüm maçı olarak görülen Beşiktaş derbisi öncesinde alarm veriyor. Gökhan Gönül ve Fabio Bilica’nın sakatlıkları, Teknik Direktör Christoph Daum’u büyük sıkıntıya soktu.
Kayserispor maçında omzundan sakatlanan Gökhan Gönül, doktorların acil ameliyat kararına rağmen Daum ve yöneticilerin isteğiyle operasyonu Beşiktaş maçından sonraya bırakmıştı. Ancak bir haftadır antrenmanlara çıkamayan yıldız futbolcunun, derbiye yetişmesinin zor olduğu belirlendi. Gökhan’ı dev maçta mutlaka sahaya sürmek isteyen ve planlarını bu doğrultuda yapan Daum’un, bu futbolcunun maça yetişmemesi olasılığına karşılık yeni hesaplar yapmaya başladığı kaydedildi.
Şut çalışması sırasında kasığında yırtık oluşan Bilica’nın durumu da Alman hocayı kara kara düşündürüyor. Tecrübeli teknik adam, bugünkü Manisa maçının kadrosuna Gökhan Gönül’le birlikte Bilica’yı da almadı. Brezilyalı futbolcunun, derbide forma giymesinin belirsizliğini koruduğu, oynasa bile verimli olmasından endişe edildiği vurgulandı.

BEŞİKTAŞTA SON GELİŞMELER
Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç öncesi sakat futbolcuların çoğalması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.
Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Nihat Kahveci ile Ramazan Özcan’dan sonra sakat futbolculara Mert Nobre, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman da katıldı.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, sağ eli kırılan Nobre’nin sezonu kapattığını açıkladı.
Trabzonspor karşılaşmasının 38. dakikasında sakatlanarak yerini Hakan Arıkan’a bırakan Rüştü Reçber’in MR’ının çekileceğini ve sonuçlarının yarın belli olacağını belirten Devrim Urgun, sol dizinde kemik ödemi oluşan Ekrem Dağ’ın tedavisinin de üç hafta süreceğini ifade etti.
Urgun, sol ayak bileği burkulan İbrahim Toraman’ın durumuna ise yarın çekilecek MR sonrasında karar verileceğini söyledi.Böylece siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe derbisi öncesi sakat futbolcu sayısı 8′e yükselmiş oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder