16 Nisan 2010 Cuma

Kültür Aşı Full , 17 Nisan 2010 Cumartesi

Ekranların bol lezzetli programı Kültür Aşı, dolu dolu içeriği ile yine iştahları açacak! Esra Düzdağ ve Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu programda, bu hafta tereyağı ile hazırlanan nefis yemekler anlatılacak. Edirne'den mis kokulu tereyağıyla kavrularak hazırlanan "Sohbet Helvası", Bursa'dan Arnavutlar'a ait bir lezzet olan "Samsa" ve Adana'dan "Yağlı-Ballı", tereyağı severler için gerçek bir damak ziyafetine dönüşüyor. Ülkemizin dört bir köşesinden ilgi çekici görüntüler ve keyifli sohbetlerle renklenen "Kültür Aşı"nı kaçırmayın!

0 yorum:

Yorum Gönder